Seriálová recenze / part 0.1 TWD

1. února 2014 v 14:23 | Niki ^^ |  Ostatní
Ahojky :) Rozhodla jsem se že vám sem napíšu recenze na moje oblíbené seriály [ jsem doslova seriálovej maniak :D ] a tak vám sem napíšu o seriálu který mě doslova nadchl. Když jsem o něm zaslechla, říkala jsem si že to asi nebude nic moc ale byla jsem příjemně překvapená. Seriál se jmenuje The Walking Dead a na PRIMA COOL ho mají pod názvem Živí Mrtví. V současné době vyšli 3 série a půlka čtvrté. Nové díly ve čtvrté sérii mají premiéru 9. února.
Google Αποτελέσματα Eικόνων για http://i1.fc-img.com/fc03img/Comcast_CIM_Prod_Fancast_Image/12/857/1317230057484_AMC_TWD2_Horizontal_2048x1024_640_320.jpg
A o čem je tento seriál? Seriál vypráví příběhy lidí, kteří se snaží přežít v době, kdy vypukla zombie apokalypsa. Společně prchají z místa na místo a snaží se přežít. V seriálu, tak jako v běžném životě jsou lidé, kteří se snaží i v těžké době pomáhat. Pak jsou tu ty záporné postavy, které udělají všechno jen pro sebe. V seriálu mnoho postav umírá a mnoho postav následně ožívá v podobě zombie, ovšem příčiny přeměny v zombie nejsou známé.
Moje hodnocení tohoto seriálu je 9/10 bodů. Děj je dokonale napínavý a zajímavý a často se všechno změní během pár sekund. :) Miluji ten seriál, fakt že jo!!!!! ♥

A tady je pár fotek :) ♥


The Walking Dead | via Facebook

Untitled | via Tumblr


Untitled

jedno dobrý video :) :D

Být váma tak se na seriál rozhodně mrknu !! :D


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 foto-es foto-es | Web | 1. února 2014 v 19:12 | Reagovat

tak už jsem si tě také zapsala :)

2 foto-es foto-es | Web | 1. února 2014 v 19:12 | Reagovat

zní to zajímavě :)

3 Prd Prd | Web | 1. února 2014 v 20:20 | Reagovat

Zní to fakt dobře, asi to zkouknu :))

4 sarah-lee sarah-lee | Web | 1. února 2014 v 20:32 | Reagovat

zní to zajímavě :) tak když bude nějaký ten čas, určitě zkouknu..jinak nabírám aff, kdyby si měla zájem, můžeš se mi zapsat :)

5 foto-es foto-es | Web | 1. února 2014 v 21:00 | Reagovat

i já tomu páru moc závidím :)

6 sarah-lee sarah-lee | Web | 1. února 2014 v 21:41 | Reagovat

to je v pohodě, o založení toho blogu tam moc nejde :) píšu si tě!

7 Monii. Monii. | Web | 1. února 2014 v 21:59 | Reagovat

DO Affs tě beru!:) zapiš si mě

8 Mrs. Tollens Mrs. Tollens | Web | 1. února 2014 v 22:49 | Reagovat

Ahoj, děkuji za koment moc mě potěšil :) Jinak musím říct že máš krásnej blog a úžasnej dess :OO Seriálovej maniak :D to mi něco říká miluju filmy <3 Jinak TWD jsme viděla jednou s kámošem a je to moc dobrej seriál :)

9 Mrs. Tollens Mrs. Tollens | Web | 2. února 2014 v 0:08 | Reagovat

Jůů, u mě je problém, že když jsem byla na vyříznutí známínka před tak 3roky tak jsem dostala jen umrtvovací injekci a už z toho mi bylo mdlo. Nesnáším tyto situace dobře a dělá se mi blbě. Ale tak jako :D myslím že zkousnu zuby pro něco se rozhodnu, budu šetřit překecám mamku a půjdu na to :3 Snad mi ta odvaha co mám ted vydrží :D

10 Ká. Ká. | Web | 2. února 2014 v 10:09 | Reagovat

neznám, ale zní zajímavě, ale myslím si že by mě nebavil:D

11 MuMie.xo MuMie.xo | Web | 2. února 2014 v 11:23 | Reagovat

já miluju twd♥ Miluju Daryla♥ je to úžasnej seriál a už se těším na tu další epizodu na kterou už čekám celou věčnost.

12 Duckiina Duckiina | Web | 2. února 2014 v 13:13 | Reagovat

Nádherný Layout!:)

13 Lywia Lywia | Web | 2. února 2014 v 14:18 | Reagovat

TWD jsem viděla jen pár dílů,když jsme se ve škole už neučili :D Ale já osobně nemusím zombie,takže mě to moc nebavilo :D Ale zpracovaný je to suprově...
_____
Jo a beru tě do Affs,máš moc pěkný blog :)

14 Therese Therese | Web | 2. února 2014 v 18:30 | Reagovat

ještě jsem to vůůbec neviděla,ale zní to zajímavě :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama